Hírek

Hírek

"Tisztelt Elnökség, Felügyelő Bizottság, Regionális Vezetők, Klubvezetők!
Tisztelettel értesítelek Benneteket, hogy a 2024. évi továbbképző táborunkat és éves közgyűlésünket:2024. május 15-én (szerda) 10.30 órai kezdettel tartjuk meg Istvántelken.

A Vasutas Nyugdíjas Klubok Országos Szövetsége (VNYKOSZ) klubtagjaik részvételével országos szavalóversenyt rendezett Petőfi Sándor születésének 200. évfordulója tiszteletére

Szeretettel küldjük a nyugdíjas klubunk szüreti mulatságának összefoglalóját és néhány képet az eseményről.

Nőnap és együttműködés Ajakon és Ajakkal! Az Ajaki Nyugdíjas Klub március 11-én, szombaton tartotta nőnapi ünnepségét, amelyen – a Vasutas Nyugdíjas Klubok Országos Szövetségének (VNYKOSZ) két éves tagjaként – a város önkormányzata, a klub kezdeményezésére együttműködési megállapodást írt alá a VNYKOSZ-el.

Nőnap alkalmából szeretettel köszöntjük a, nőket, asszonyokat, nagylányokat és kislányokat! Hiszen ez a nap a hölgyekről, Önökről szól!

2022.10.27. Szeretteinkre, halottainkra emlékezünk, költőink, íróink, egyházi gondolkodóink szavaival Nyugodjanak Békében!

2022.09.28. Fiatal mindenki lehet, de idős csak az, aki megérdemli és megéri! Az ENSZ közgyűlése 1991-ben nyilvánította október 1-jét az Idősek Világnapjává. Azóta, immár harmincegyedszer, ezen a napon köszöntjük a szépkorúakat.

2022.09.06. A Vasutas Nyugdíjas Klubok Országos Szövetsége (VNYKOSZ) nemcsak a múlttal foglalkozik, mivelhogy számunkra nem közömbös a jövő sem! Nekünk a jövőt valójában a gyermekeink és legkedvesebb szeretteink, az unokáink jelentik. E céltól indíttatva kidolgoztuk a "Nagyszülők az Unokákért – Unokák a Nagyszülőkért" háromgenerációs programot,...